Kaisankulman huoneistot

Kaisankulma on kokonaisuus hyvin varusteltuja ja tunnelmallisia lomahuoneistoja Vuokatinrinteiden välittömässä läheisyydessä. KaisanKulman 1-kerroksiset huoneistot sijaitsevat kahdessa eri luhtitalossa. Huoneistot sijaitsevat kahdessa kerroksessa, joista yläkerros on sisääntulokerros ja alakerran huoneistoihin pääsee luhtikäytävien portaita pitkin.

KaisanKulmaa ympäröivät Vuokatin kauniit, kumpuilevat mäntykankaat. Talot sijoittuvat tontille siten, että auringonotto ja upeiden maisemien ihailu on mahdollista myös etelä-länsisuuntaan avautuvilta parvekkeilta.

Lemmikkieläimet ovat sallittuja osassa huoneistoista lisämaksusta. Toimitamme tarvittaessa myös lapsivarustuksen huoneistoon helpottamaan lapsiperheen lomailua.


ElinanSydän

KaisanKulman ElinanSydämen 2 makuuhuoneen huoneistot ovat kooltaan 53 - 55 m2 ja isommat 3 makuuhuoneen huoneistot ovat 68 - 70 m2. 

Sisääntulokerroksen huoneistoissa on omat parvekkeet. Talon alakerroksessa sijaitsevissa huoneistoissa on omat terassit. Huoneistojen varustetaso vastaa nykyaikaisen majoituskohteen vaatimuksia taulutelevisioineen ja laajakaistayhteyksineen.


KaisanSydän

Syksyllä 2014 pintaremontoidut KaisanKulman KaisanSydämen huoneistot ovat kooltaan 50 tai 65 m2. Kaikissa huoneistoissa on 2 kpl 2 hengen makuuhuonetta.

Sisääntulokerroksen huoneistoissa on omat parvekkeet. Talon alakerroksessa sijaitsevissa huoneistoissa on omat terassit. Huoneistojen varustetaso vastaa nykyaikaisen majoituskohteen vaatimuksia taulutelevisioineen ja laajakaistayhteyksineen. Yksi huoneistoista on varustettu myös kokousvälinein ja se tarjoaa toimivat kokoustilat tilauksesta  jopa 20 hengen ryhmille.

Huoneistot

Tutustu ja varaa